Rólunk


Kik is vagyunk?
Több éves tapasztalattal rendelkező esküvői és rendezvény zenekar. Duó formációban működnek állandóan. A rendezvényekhez szükséges felszerelés és a háttérben fontos zenei és stúdió technikákban jártas zenészek. A tapasztalásnak köszönhetően kockázatmentesen fel tudjuk mérni a közönség igényeit, és ehhez mértem a bulit "kimaxoljuk".

Zenéink?
Főként magyar, de külföldi Pop, Rock, és szórakoztató tánczenék alkotják repertoárunkat, amit folyamatosan bővítünk. Igény esetén Tradicionális mulatós zenével is eszméletlenül fel pörgetjük a bulit.

Célközönség?
Főként esküvők, de bálok, céges és magánrendezvényeket vállalunk.

Merre?
Országszerte már számtalan helyen megfordultunk. Igény és megállapodást követően országon belül bárhova elmegyünk.


A RIVIERA CAFE zenekar számára abszolút fontos a minőségi szórakoztatás. "... Jó érzéssel tölt el minket - a Tradicionális minőségi zene mellett - , hogy örömteli és fantasztikus pillanatokat adhatunk ..."

A zenekar duóban több éve folyamatosan működő esküvői - rendezvény zenekar. Országszerte esküvőkön, bálokon, céges és magán rendezvényeken vállalja a garantáltan minőségi és bizonyítottan lendületes talpalávalót.

Számukra fontos a folyamatos megújulás ezért repertoárjukat a főleg magyar és mellette külföldi pop, - igény esetén akár mulatós dalokkal - napjainkig hallható kihagyhatatlan slágerek alkotják.

" Mi szívből és szívesen zenélünk. Fontos az elismert minőség és a megjelenés mellett a folyamatos, energikus fejlődés. Megnyugtató számunkra is, hogy a befektetett kóser munka meghozza a gyümölcsét. "